CEKAMO MIHAJLA DA DEREMO DUO! *UPRAVUSI*
1:19:40
30,089
Reddit
💰Suportaj Juku: streamelements.com/jukalive/tip
🎮 Jeftine igre: bit.ly/Jukex 🎮
Kupi Jukinu Masinu: www.hardsoft.hr
Insta Juka: instagram.com/herr_kvakic
PRATI: facebook.com/jusuf.kvakic.1
FB: facebook.com/gravisapiens...
DISCORD: discord.gg/KFSzCAq
#Subscribe

Komentarjev
 • Mario Peric
  Mario Peric

  @Juka nisi ti u pravu Bosanci su muslimani a Srbi su pravoslavci a Hrvati su Katolici

  • Amel R
   Amel R

   Nisi ti u pravu.. Bosanci su svi koji zive u Bosni... a ako se vec dijeli onda je Bosnjak, Srbin, Hrvat.. Znam im mnogo koji za sebe kazu da su Bosanci a ne kazu da su Srbi/Hrvati

 • miki 66
  miki 66

  :)

 • ßoby
  ßoby

  Kad je 1914. Benjamin Kalaj (austrijanac) pokušavao ujediniti sve stanovnike Bosne nazvavši ih nazivom bošnjaci tad smo trebali to usvojiti.Danas je problem taj što se npr. pod bošnjak podrazumijeva da je ta osoba musliman,a ne bi trebalo,isto kao što ne postoje bosanska,srpska,hrvatska,albanska.... imena.Postoje imena koja su davata djeci po vjeri, i ta imena nemaju veze sa nacionalnošću, a to većina ne razumije.Mene samo zanima jedna stvar.Osoba(dijete) rodi se npr. u Mostaru.Otac i mati su mu "hrvati",žive u BiH,nisu nikad vidjeli Hrvatske nit imaju hrvatske korijenove porodične.Kako se to dijete nacionalno naziva hrvat ? On će živjeti u BiH,njegovi će živjeti u BiH.Kako ? Smatram da taj belaj postoji kod nas.Ljudi što odu iz BiH,odu zbog novca i zbog "nemržnje".Treba gledati budućnost,prihvatiti historiju KAKVA ONA JEST,ne izmišljati,negirati,i srati o tome.Onako kako je bilo,bilo je,od toga ne možemo pobjeći i tjt.Počnite gledati budućnost,nit će nama išta Inzko pomoć, ni Bakir, ni Dodik.Svako od njih gleda svoj džep i svoju porodicu koju uždiže sa parama pa i previše. EDIT : Kao što je Njemačka priznala svoje greške tako svi moraju uraditi.Nisu krivi svi, krivi su oni koji su ubijali,to moramo shvatiti.Da je Njemačka ostala na "mišljenju Dodika", sad bi vjerovatno izgledala ko Bosna.Nerazvijena,podijeljena u 50 malih državica,i tjt. Sretno nama u budućnosti nadam se da će neko ovo pročitat bez nacionalističkom komentara, i da nećemo vječno ostat zaglupljeni.Hvala !

 • Luka Milosavljevic
  Luka Milosavljevic

  43:50 decko jel tebi dobro u albaniji je 1935 donet zakon da svi moraju imati albanska imena pa su srbi koji su ziveli u albaniji dobili albanska imena isto tako i bosanci hrvati ista prica ti je u bosni i HR pozz.

 • Nurija Omerovic
  Nurija Omerovic

  Juka Pratim te ali ovo o državi 🤦🏽‍♂️🤦🏽‍♂️

 • TheBrokenCookieYT
  TheBrokenCookieYT

  juka moze li sub na moj kanal? i love you

Naprej
MOJA NOVA KUĆA !
13:58
184 tis.